Att spela på Svenska Rallyt

Vet du inte vad Svenska rallyt går ut på ska vi ge din en kort liten introduktion. Svenska rallyt är inte bara landets absolut största rallytävling, det är ett av största sportevenemangen i hela Sverige. Detta har pågått sedan 1950 och körs årligen på olika vägar i Värmland och även Norge.

Tävlingen ingår även i Rally-VM. Normalt så körs detta rally någon gång i början av året, vissa år har tävlingen behövts ställas in på grund av att vägarna har varit för dåliga. Många av deltagarna är svenska men det kommer också rallyförare från till exempel Finland och Norge.

Vart kan jag betta på Svenska rallyt?

Idag är vi väldigt bortskämda med valmöjligheter när det kommer till att spela på nätet. Rally är inget undantag och det finns flera utländska och svenska bookmakers som erbjuder denna möjligheten. Vi har skrivit om Unibet som ett förslag. Det vanligaste är att du spelar på vem du tror vinner racet. Vissa oberoende sidor samlar ihop oddsen från olika spelbolag så att du enkelt och snabbt kan se vilken hemsida som har de mest fördelaktiga oddsen. Att spela på vem du tror vinner gör det också mer intressant att titta på själva tävlingen. Innan du satsar är det en fördel om du sätter dig in i sporten och läser om vilka som är favoriter.

Tips för att öka sina vinstchanser:

Som alltid när du spelar på oddset finns det inget som kan garantera vinst. Även om du satsar på den som är favorittippad att vinna kan det alltid ske skrällar. Det är det som är så charmigt med sportens värld. Det finns dock vissa tips till hur du kan öka dina vinstchanser. Om du inte själv är någon expert på rally kan du läsa på olika motorhemsidor och se vad de som är intresserade tror om loppet. Leta sedan fram de spelbolag som har bäst odds på den föraren som de tror kommer vinna. På så sätt får du mer utdelning på ditt bet.